Online diskuze o digitálním minimalismu s Matějem Krejčím

Online diskuze o digitálním minimalismu s Matějem Krejčím
Datum konání: 22. 3. 2021

Svět digitálních technologií přebírá otěže naší práce, ale je důležité si ve využívání nalézat rovnováhu. Je vůbec možná? Co používat? Jak poznat, že nám to pomůže? O tom všem bude diskuze s autorem knihy Digidetox Matějem Krejčím, který nás obohatí o své poznatky, které zodpoví naše otázky. Není potřeba zahodit technologie nebo na ně nadávat, je to o tom si s nimi najít kvalitní vztah.
 
Matěj Krejčí vyhledává ty nejaktuálnější výzkumy v oblasti psychologie, behaviorální ekonomie a neurověd, které aplikuje do života jednotlivců i firem. Je autorem knihy DigiDetox a je terapeut metody Solution Focused. Smyslem jeho práce je obohacovat lidi o přemýšlení k sobě samým s přesahem na využívání digitálních technologií.
 
Z důvodu současných opatření diskuze proběhne online na platformě Zoom.
 
Termín: pondělí 22. března 2021, od 17 hodin
 
Počet míst: omezený pouze licenčními podmínkami platformy Zoom (max. 90 míst).
 
Akce je určená výhradně členům Jednoty překladatelů a tlumočníků
(podmínkou účasti je uhrazení členského příspěvku na rok 2021)
a přidružených organizací ASKOT a Česká organizace tlumočníků znakového jazyka
a je bezplatná.


 
Přihlášky posílejte e-mailem na JTP@JTPunion.org  
 
Případné dotazy ohledně této akce směřujte na Katarzynu Filgasovou: KatarzynaF(zavináč)seznam.cz
 
Přihlášky přijímáme do 15. 03. 2021. Účastníkům rozešleme dotazník k vyplnění. V týdnu před konáním akce zašleme všem přihlášeným odkaz na zoom meeting a organizační informace.


Začátek akce: 22.3 2021
European Commission International Federation of Translators Asociace konferenčních tlumočníků v ČR Komora soudních tlumočníků ČR Česká komora tlumočníků znakového jazyka Obec překladatelů Svaz českých knihkupců a nakladatelů Filozofická fakulta Univerzity Karlovy v Praze Filozofická fakulta UMB v Banskej Bystrici Svět knihy Opus arabicum Slovenská spoločnosť prekladateľov odbornej literatúry Pražský Literární Dům iLiteratura STAR Group Paraple Centrum

O JTP

JTP je nezávislá, dobrovolná, profesní organizace profesionálních tlumočníků a překladatelů otevřená všem, kteří chtějí podpořit její činnost. JTP byla založena v roce 1990, aby hájila profesní, pracovně právní a sociální zájmy svých řádných členů, napomáhala jim k dalšímu vzdělávání, propagovala je na trhu práce a informovala je o pracovních příležitostech. JTP dbá na povznesení společenské prestiže profese i kvality překladu a tlumočení. JTP je členem Mezinárodní federace překladatelů FIT.


Více

Kontakt

Senovážné náměstí 23,
Praha 1, 110 00

Tel.: 224 142 312
Tel.: 224 142 517
E-mail: JTP@JTPunion.org


NÁVŠTĚVNÍ DOBA:
středa 11.00 - 15.00 hod.
 

Napište nám

Jen vám chceme připomenout, že náš web používá cookies. Pokud si jejich nastavení nezměníte, bereme to jako souhlas s jejich užíváním. Přenastavit je samozřejmě můžete kdykoliv (další informace).